2020. February 18.
MagunkrólMegoldásainkMunkáinkÁrajánlatkérésHírekKapcsolat
Infopark
STUDIUM Irodaház
Real Estate
Egyedi megoldások
Pécsen jártunk
A Gresham-palota felújításában részt venni megtiszteltetés. Nemcsak a feladatunk, hanem a panoráma is rendkívüli.
FRISS HÍREK
 

Üvegemelő

2004 es Düsserdorfi Üvegipari kiállításon pillantottuk meg azt a gépet, melynek szükségessége régóta megfogalmazódott bennünk, de még eddig nem létezett. Mára elmondhatjuk, hogy már nekünk is van.

Ez alapjában véve olyan emelőgép, mely egy önjáró talpszerkezetre épített autó önrakodó. Tulajdonképpen egy építkezés minden területére befér, hiszen összecsukott állapotban mindössze 60 cm széles. Gépünk segítségével 6 –7 méteres magasságba tudunk emelni, több száz kilós üvegeket. Természetesen a géphez csatlakozó akkumulátoros manipulátor (vákuum tappancs) bármilyen emelő berendezésre felrakható.

A manipulátor műszaki érdekessége, hogy kétkörös egymástól független vákuum körrel dolgozik. Ez dupla biztonság az Uniós munkabiztonsági előírásoknak is megfelelő. Napjainkban, sok esetben az üvegezések elkerülhetetlen része a gépi segítség. Ezáltal nagy mennyiségű üveg beépíthető rövid idő alatt, maximális biztonsággal.

Vállaljuk, építészeti üvegszerkezetek szerelését, szükség esetén komplett kivitelezését. Továbbá, függönyfal és nyílászáró szerkezetek szerelését, beépítését, üvegezését.


Pontmegfogásos technológia

Járható Üvegfödémek

Speciális üvegszerkezetek

Műszaki adatok
Műszaki adatok
Műszaki adatok

Műszaki adatok

Műszaki adatok

Műszaki adatok
A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg. Látogatók száma: